top of page
5.png

Let's meet!

Alvast even in het kort

Ontwerp zonder titel (27).png

Thuisbasis

Ik woon in Zeeland en ben hier ook geboren en getogen. Na een studieperiode in Maastricht ben ik toch weer huiswaarts gekeerd. Ik geniet van de stranden en het buitenleven samen met mijn man Rens en 2 dochters Giulia en Charli.

Ontwerp zonder titel (34).png

Vrije tijd

Over het algemeen kun je me gewoon buiten vinden. In de tuin, op het strand, op de fiets, op de camping of op de tennisbaan. En thuis is er altijd wel een leuk interieurproject waar ik me in kan verliezen! 

Ontwerp zonder titel (28).png

Drijfveer

Tijdens mijn studie International Business heb ik de keuze gemaakt voor het HR vak. Mijn trigger? Slecht werkgeverschap bij één van mijn bijbanen. Ik ervaarde al snel de belangrijke maar onderschatte rol van personeel in organisaties.

Ontwerp zonder titel (33).png

Persoonlijkheid

Ik ben altijd in voor vernieuwing en uitdaging. Je zult me ervaren als nuchter, praktisch en een tikkeltje eigenzinnig. Ik houd van ambities waarmaken, geen ambitie te groot! En ik ben een samenwerker. Ik start vaak alleen maar krijg energie en inspiratie door anderen om mij heen. 

Ontwerp zonder titel (29).png

Loopbaan

Na mijn studie heb ik 1 jaar gewerkt als intercedent en 5 jaar als extern HR adviseur voor een organisatie adviesbureau. Voor zowel grote als kleine bedrijven kwamen alle mogelijke HR thema's voorbij en heb ik in veel keukens en processen ervaring opgedaan.

Ontwerp zonder titel (32).png

Missie

De focus helpen verleggen van klant naar medewerker. Focus op werkgeverschap helpt je organisatie om dat te gaan kunnen doen wat je voor ogen hebt. Hoe beter je weet wie je nodig hebt voor de organisatie en hoe beter je weet hoe je je team moet faciliteren, hoe beter je organisatie zal ontwikkelen.

De klant merkt het 'vanzelf'.

Ben je ondernemer met personeel en wil je sparren over de beste inzet van je mensen? 

ME-mitziclarijsfotografie-17.jpg

Mijn kijk op personeel

Als HR adviseur heb ik in het verleden zelden meegemaakt dat het onderwerp 'personeel' leuk of uitdagend wordt gevonden door werkgevers of managers. Uitdagend wel, maar dan vaak in negatieve zin. We trekken te laat aan de bel. Ik kwam in beeld als het eigenlijk al te laat was. Een conflict, plotseling vertrek van een goede kracht, moeite met het vinden van goede mensen, een slechte werksfeer en ga zo maar door. Stuk voor stuk 'ad-hoc' vragen omdat er op dat moment nood aan de man is.

Dat is niet waar ik je mee wil helpen. Ik wil het helpen voorkomen en het tegenovergestelde bereiken.

Het is mijn grootste uitdaging om je als ondernemer te helpen om jouw visie op werkgeverschap in alle vezels van de organisatie te laten terugkomen. Zodat medewerkers bewust voor jouw organisatie kiezen, bij je willen werken en hun toegevoegde waarde kunnen laten zien. En zodat je als werkgever precies weet wat de mensen in de organisatie nodig hebben, om samen te beste balans te vinden. 

 

Ik werk dus niet meer vanuit ad-hoc vragen. Ik ga terug naar het bestaansrecht van je bedrijf en de ambitie van jou als werkgever. Dat is ook de eerste stap die we zetten in het traject en vormt de basis van alle keuzes die je gaat maken in het kader van je personeel. 

 

Ik wens je met veel plezier veel personeel toe!

Maar dan wel vanuit visie :-)
 

Anker 1
NAVIGATIE
CONTACT
De Personeelsstrateeg
Abbekindersezandweg 17
4482 PS Kloetinge
06 10 14 78 67
hallo@depersoneelsstrateeg.nl
KvK: 77672747
Btw nummer: NL003222931B89
© De Personeelsstrateeg 2021
bottom of page